Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ADF - Bronz minősítés a Bolondok grófjára

2011.02.19

 Ismét szereztünk egy országos bronz minősítést, ezúttal Jókai Mór: A bolondok grófja című előadásunkra, Ajkán, a VIII. Arany Deszka Fesztiválon. A minősítő zsűri Pataki Andrásés Perényi Balázs voltak. A fesztiválon 3 arany, 5 ezüst és 6 bronz minősítés került kiosztásra.

Rossz előjelekkel vágtunk neki a rendezvénynek, mert Tóth Ádám, az egyik bolondunk az előadás előtti este került kórházba. Így afféle másfél-beugróval játszottuk le az előadást, Szamosi Gergő, aki korábban már próbált a darabban, beugrott az egyik bolond szerepébe, Makai Márton játszotta Tóth Ádám szerepét. További szereplők Szabó Dániel, Zalavári András, Turzó Vivien, Magyar Anna, Kovács Bence, Pelczer Tamás, Szalay Rebeka, Dobosi Ádám és Vörösházi Krisztina voltak. Az előadást Németh József rendezte.

Az ADF-nek az ajkai szervezőkön kívül hagyományosan az Alig Színpad volt a házigazda csoportja - ezt a feladatot is sikerült teljesítenünk!

Soha rosszabb ADF-et!

Eredményekről tájékozódhatsz az ADF menüpontján.

Fényképeink is lesznek hamarosan.

 

 

 

  

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Jozefusz

(Jozefusz, 2011.02.24 11:17)

Jók a képek, köszi!

imprófesztes képek

(Vasmacsókák, 2011.02.21 23:05)

Üdv! Feltöltöttük a zalaszentgróti imprófeszten készült képeket.Még ezen a héten megpróbáljuk a videókat is feltenni. Még egyszer nagy gratula a 2. helyhez! :-)

http://zalaszentgrot.m-ferko.fotoalbum.hu/


mégannyi

(Csacsa, 2011.02.20 17:23)

Amikor a Levi másodszor lépett a színpadra, előttem egy izomagyú, aranynyakláncos gyerek megszólal: - Ez egy hobbit!